Promatch Sports heeft een servicedienst voor vakkundig en professioneel onderhoud aan onze ballenmachines.Waarom regelmatig onderhoud ?

Het belang van regelmatig en vakkundig onderhoud wordt veelal onderschat. Weinig gebruik betekent niet automatisch,dat er dan ook geen onderhoud nodig is. Bij regelmatig gebruik dient de bij de ballenmachine eens per maximaal 2 jaar het onderhoud te worden uitgevoerd. Regelmaat in het onderhoud zorgt ervoor, dat de hij in optimale conditie blijft en veel langere levensduur. Geen onderhoud zal leiden tot onnodige technische problemen met bijbehorende hogere kosten.
Als fabrikant bieden wij u de mogelijkheid om het onderhoud op servicecontract of incidentele basis te laten verrichten.

Service aan oudere modellen :

Aan de modellen PRO / SINGLY-Vario (prod.datum van '85-'90 ) wordt geen volledige technische ondersteuning meer verleend. Service aan de modellen Pro en Singly (prod.datum tot 7/2001) is alleen nog in beperkte mate mogelijk. Hierbij geldt dat de model specifieke onderdelen alleen nog in beperkte hoeveelheid beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Voor nadere informatie omtrent de technische service verwijzen wij graag naar onze contactpagina.

*